Termékkategóriák

Kosár

Kosár tartalma

A kosárban jelenleg nem található termék.

Tematikus oldalak

Átvevőhely, iroda:
1047 Budapest, Váci út 15-19.
Tel: +36-1-613-5453, +36-1-613-5457
Mobil: +36-30-539-7624
Email: info@lapanthera.hu

 
Megjelentek a legújabb mozgásérzékelős LED világítású termékeink
 

    A legújabb mozgásérzékelős LED izzókat úgy beltéri, mint kültéri használatra egyaránt felhasználhatóak. Ezeknek a termékeknek a hatékonyságát és a teljesítményét a beszerelt mozgásérzékelők és a LED izzók teszik lehetővé. Ezáltal maximalizálják az energiamegtakarítást és minimalizálják a fogyasztást, így garantálva a legnagyobb kényelmet!
    Az Orbis bemutatja az új és nagy hatékonyságú LED Motion Sensor izzókat: PROXILED 8-at és PROXILED 15-öt, amelyek tökéletesek nagy beltéri és/vagy kültéri területek megvilágítására, vagy akár garázsok megvilágítására.
    Az ultra vékony kialakításnak és a beépített LED technológiának köszönhetően ezek a termékek alkalmassá válnak, tornácok, garázsok, kültéri parkolók megvilágítására, illetve biztonsági fénynek, és/vagy periférikus világítására.
    A csuklós LED projektor úgy függőlegesen, mint vízszintesen állítható, így biztosítva teljeskörű szabadságot a beállításra. Jelenleg 240° fokos szögben állíthatóak, érzékelési területen 12 méter frontálisan és 6 méter oldalirányban; továbbá a készülék mozgásérzékeny, így telepítésük ajtók, boltívek és tranzit területekre alkalmas.
    Az Orbis új LED-es termékei felületbe illeszthető mennyezeti lámpái: PLADILED 96 és DECOLED 72. Ezek a termékek dekoratív lámpák, kialakításukat tekintve diszkrétek és könnyűek, amelyek beltéri és fedett kültéri területeken felhasználhatóak.
    A PLADILED 96 mennyezetre szerelhető, 360° fokban állítható, érzékelési területe akár 7 méter átmérőjű és 2,5 méter magas is lehet. Egy relé kimenetet is tartalmaznak, amellyel további lámpák kapcsolhatóak a PLADILED 96-hoz. Elsősorban folyósók, bejárati ajtók, lépcsőházak és fürdőszobák megvilágítására ajánlottak.
    A DECOLED 72 falra szerelhető, 180° fokban állítható, érzékelési területe frontálisan 10 méter, oldalirányban 4,5 méter 1,8 méter magasságban. A DECOLED 72 beprogramozható, hogy világítson alkonyatkor 2 órás időszakra (maximum 6 óra), és az idő lejárta után automatikusan visszatér a mozgásérzékelő funkcióhoz. Elsősorban folyósók, bejárati ajtók, tornácok és családi házak megvilágításánál.
     Tisztelt Vásárlóink,

    Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy megérkezett és megtekinthető a legújabb Orbis katalógus.
    A katalógusban hatékony és teljes körű megoldásokat talál, amelyek az időzítés, a világítás, a hőmérséklet-szabályozás, a mérés, az utcai lámpák kezelése és az elektromos mobilitás területeken alkalmazhat.
 
 .

HÍREK